Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 65 m² without real estateU hájovny, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský Region

U hájovny, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský RegionEquipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 5,000


Nabízím k pronájmu slunný byt 2+kk o celkové užitné ploše 65m2 + 2 velké terasy. Byt se nachází na druhém podlaží viladomu v klidné lokalitě Průhonic. Byt je zařízen luxusním nábytkem. Obývací pokoj je vybaven rozkládací sedací soupravou s úložným prostorem, atypickým konferenčním stolkem, jídelním stolem a židlemi. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a digestoří a.t.d. Pokoj je zařízen pohodlnou postelí a prostornou skříní. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo, pračka a WC. K bytu náleží 2 velké terasy, uzavřená garáž, parkovací stání a sklep. Dům je situován v klidné lokalitě, která zajišťuje kompletní občanskou vybavenost. Dům je přímo u lesa. V blízkosti domu se nachází lékař, škola, školka, obchody, dětské hřiště, knihovna, sportoviště. Jen 5 minut jízdy autem do Čestlic, kde se nachází spousta obchodů různých druhů. Do centra města dorazíte do 20 minut. Cena je 18000 Kč + záloha na poplatky 5000 Kč. Cena je k jednání. Adresa je ul. U hájovny 900, Průhonice, okres Praha-západ. Jsem přímý majitel.

I Offer 2kk, 65 m2, 2 terraces, the address is str. U hájovny 900, Průhonice, okres Praha-západ (only 15-20 minits by car to the center of Prague). Flat is fully luxury furnished . The price is 18000 + 5000 deposit for charges. Prestigious location, very close to a lot of different shops in Cestlice. No commission! I am the owner.

I speak english, russian, czech.

Property Characteristics

Listing ID187583
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.