Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 100 m² bez realitkyTalichova, Prague - Břevnov

Určeno ke spolubydlení
Talichova, Prague - BřevnovEquipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 500


Pronajmu samostatný, neprůchozí pokoj s vlastním kuchyňským zázemím, pracující nebo studující osobě. Pokoj o velikosti 12m je plně vybaven a uzamykatelný. V bytě 2x pračka, velká druhá kuchyň, velká terasa (25m) s výhledem na centrum Prahy, TV přípojka a bezdrátový, vysokorychlostní internet. K bytu náleží privátní sušárna, 4x parkovací místo a skladové prostory. Byt je ve velikosti 3+1 a nachází se ve velmi bezpečné, vilové čtvrti Praha-břevnov, na ul. Talichova, nedaleko centra Prahy a Pražského hradu. V místě veškerá občanská vybavenost, přes ulici je nemocnice, ve vedlejším domě oddělení PČR. V okolí vysoké školy ČVUT, nákupní centra, bary, restaurace, parky. Bus 30 metrů od bytu, tram. 3min. metro 10min. stanice Dejvická a Hradčanská. V bytě bydlí mladý, pracovně vytížený pár. Cena za pokoj vč. poplatků 5500 Kč. Prohlídka po dohodě.

For Rent a separate room with kitchen facilities, for studying or working person. Size of room is 40sqft and is fully equipped (bed, wardrobe, table, chair, TV) and lockable. The apartment has 2 washing machines, large second kitchen, large terrace (70sqft) with a view to the center of Prague, TV and wireless high speed internet connection. The apartment has a private 4x parking space, private dryer room and storage spaces. The apartment is 3 +1 in size and is located in a wery safe and residential district of Prague - Břevnov, Talichova st. near to the centre of Prague and Prague Castle. Across the street is hospital, in next building is Police department. CVUT university in neighbourhood. Bars, restaurants, grocery shops, parks are around. Bus 30 meters from the apartment, tram. 3min. Subway 10 min. stations "Hradcanska" and "Dejvicka". In the apartment lives a young, busy working couple. The price per room is 5500 CZK/230EUR fee included.

Property Characteristics

Listing ID187268
Layout3+1
Floor5
Building typeBrick
Floor space100
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.