Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyMikanova, Prague - Záběhlice

Mikanova, Prague - ZáběhliceEquipped
Monthly rentCZK 8,800

+ Poplatky za službyCZK 1,400


Pronájem zařízeného bytu 1+KK v 1.NP (s výtahem) novostavby z roku 2006 v klidné lokalitě Prahy 10 Záběhlice. V bytě je předsíň, pokoj s kuchyňským koutem a koupelna. V pokoji s kuchyní je kuchyňská linka s elektrickým sporákem a lednicí, barový set (jídelní stů se dvěma židlemi), dvojlůžko 140cm s matrací, komoda a malý konferenční stolek. V předsíni je šatní skříň, věšák, zrcadlo a pračka. Koupelna je zděná s nadstandardními obklady, s oknem se žaluziemi a žebříčkovým radiátorem s elektrickou patronou (teplo nejen v zimě ale i v létě). Koupelna je vybavena zděným sprchový koutem, závěsným wc a umyvadlem se zrcadlem. Na podlahách je v pokoji laminátová podlaha, v kuchyňském koutu, chodbě a koupelně je dlažba. Okna v pokoji i koupelně jsou plastová s horizontálními žaluziemi. V bytě je televizní zásuvka s českými a satelitními programy, malá TV se satelitním receiverem. Možnost připojení k internetu T-System (není v ceně - 399,- za 15Mbit/5Mbit). V ceně pronájmu je velké garážové stání a velký zděný sklep (1,8m x 1,4m) v suterénu domu. Zastávky MHD pět minut od domu, bus a tramvaj na metro A a C. V bezprostřední blízkosti je nákupní centrum Háčko Hostivař. Byt je k nastěhování okamžitě. Maximálně 2 osoby bez dětí a zvířat. Zúčtovatelné zálohy na služby 1.400,-/1os. nebo 1.700/2os.

This estate is offered for rent. This attractive well-furnished flat is in a house located in Prague 10 Zabehlice which is a very nice area. The layout of this attractive flat is kitchenette apartment (1 room). Floor area of the flat is 30 m2. The flat is located in a house with brick construction. Condition of flat and the house is very good. In the house is parking for your car (free for you).

Property Characteristics

Listing ID186570
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.