Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 59 m² bez realitkyVětrná, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský Region

Větrná, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 7,500

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím k pronájmu byt v osmém (posledním) patře rekonstruovaného panelového domu na sídlišti Šumava v Českých Budějovicích. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu.

Byt je světlý, slunný – orientovaný na ZJZ s volným výhledem. Plastová okna, nově vymalovaný, nové podlahy (vstup, šatna, koupelna, WC – dlažba, kuchyně, pokoje – vinyl).

Ústřední dálkové topení a dodávky teplé vody, plynový sporák, kuchyňská linka.

Dům je zateplený, vstup do domu je zabezpečen kamerami a automatickým zámkem (otevírání dveří zadáním kódu nebo čipem), v domě je nový výtah.

V pěším dosahu je veškerá vybavenost, zastávky MHD 3-5 minut od domu (trolejbus, denní i noční autobus). V blízkosti jsou prodejny Albert, Billa, Alza, kino Cinestar, několik restaurací, v docházkové vzdálenosti je i obchodní dům Tesco. Parkování je možné přímo před domem a v přilehlé ulici. Možnost připojení kabelové televize a internetu.

Zálohy na služby a energie (dodávka teplé a studené vody, dodávka tepla – topení, úklid chodeb, svoz odpadu apod.) ve výši 1500 Kč měsíčně jsou předmětem ročního vyúčtování podle skutečných nákladů (spotřeby).

Smlouvu o dodávce plynu a elektřiny přebere nájemník na sebe a náklady bude hradit podle skutečné spotřeby přímo dodavateli.

Nájemní smlouva na dobu určitou (1 rok) s automatickým prodlužováním, výpovědní lhůta 3 měsíce, kauce 3 měsíční nájmy. Žádné provize.

Pro prohlídku bytu pište e-mailem na Vetrna-CB@seznam.cz nebo volejte na číslo 608761836.

Property Characteristics

Listing ID178049
Layout2 bedroom
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space59
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.