Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 34 m² bez realitkyItalská, Prague - Vinohrady

Italská, Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 18,000

+ Poplatky za službyCZK 2,300


Pronajmu 1+kk v luxusní novostavbě projektu Residence Riegrovy Sady z roku 2009. Moderní byt má zařízenou kuchyňskou linku včetně vestavěné lednice, vestavěnou skříň, postel s úložným prostorem a velké francouzské okna s částečným výhledem na hrad. K bytu náleží garážové stání v podzemních garážích Residence. Cena pronájmu je 18,000 Kč/měsíc. Objekt má rovněž recepci s ostrahou. Možno pronajmout rovněž jako kompletně vybavený.

1+kk to let in a luxury newly built development Residence Riegrovy Sady (completed in 2009). Apartment has kitchenette with built-in fridge, built-in wardrobe, new bed and large French windows with partial view of Prague castle. Flat also has a parking space in the underground garage that is available for additional 2,000 Kc/month. Residence has a reception with security. Can be rented as fully furnished as well.

Property Characteristics

Listing ID170327
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space34
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.