Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² bez realitkyBiskupcova, Prague - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Biskupcova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Nabízím k pronájmu samostatné 2 pokoje v zrekonstruovaném prostorném bytě o celkové rozloze 100m2 v Praze 3 nacházejícím se v suterénním podlaží a konstruovaném jako prostorná vestaba v historickém zděném domě. Byt má společný vchod s dalším nájemníkem a společnou kuchyni a další obývací pokoj. Pronajímané 2 pokoje jsou s vlastní samostatnou koupelnou a záchodem. Dále jsou k dispozici TV a pračka. Podlahy v bytě jsou celodřevěné/dlažba. Byt je dobře tepelně a hlukově izolován a je plně vybaven nábytkem. Vhodné pro jednu osobu. Nabízený prostor je k dispozi ihned.

Byt má skvělou dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece.

Nájemné činí 7.000,-Kč za měsíc a poplatky 2.000,-Kč za měsíc (plyn a elektřina). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Spacious 2-room living area for rent in a huge 2-unit, 100m2, loft-like studio historic basement flat located in Prague 3, fully renovated & reconstructed, with red brick walls and hardwood/tile floors throughout. The rooms for rent include a bedroom, a sitting/study room, and a private bathroom plus toilet. In addition, there is a second living area that is shared with the other unit, as is the kitchen and the main entrance to the entire flat. The entire flat is fully furnished, & includes a washing machine, TV, and internet. Ideally seeking a single person. Excellent tram and bus connections to city center, only 10 minutes away, and close to two different subway lines. Available immediately.

Rent is CZK 7,000 a month plus CZK 2,000 a month for utilities (gas & electricity). Landlord will want a security deposit.

For more info or to see the place, call Jan at 777 310 820.

Property Characteristics

Listing ID170210
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.