Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 96 m² without real estateVáclavkova, Prague - Dejvice

Václavkova, Prague - Dejvice
PriceCZK 5,900,000


Prodáváme prostorný byt 3+kk o rozloze 96 m2 ve velmi žádané lokalitě v Praze 6 Dejvicích, nedaleko Pražského hradu, na rozmezí metra Hradčanská a Dejvická. Byt se nachází v 1. patře činžovního domu, orientovaném na jižní stranu. Dům je po rekonstrukci fasády a střechy, s výtahem pro 2 osoby, sklepními prostory po 5 m2 a uzavřeným společným dvorem v zátiší.

Byt je orientovaný na jih se dvěma většími pokoji, které jsou propojené dveřmi a na sever jedním středně velkým pokojem s výhledem do dvora. Ve dvou jižních pokojích jsou na podlaze původní parkety. Do všech tří pokojů se vchází ze středové haly jejíž součástí je kuchyň s prostornou komorou a s nově položenou dlažbou. Dále je zde nová koupelna s rohovou vanou, topným žebříkem a závěsným WC, a dále technická místnost s plynovým kotlem, prosvětlená vlastním oknem. V bytě jsou po rekonstrukci nové elektrické a plynové rozvody, nové radiátory a renovované bezpečnostní dveře.

Vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním plynovým kotlem s velmi ekonomickým provozem. Náklady na provoz jsou zde velmi nízké, mimo jiné také díky výnosům z nebytových prostor.

Dům se nyní nachází v rekonstruované oblasti související s výstavbou tunelového komplexu Blanka. S blížícím se dokončením této výstavby se z okolí stává rezidentní oblast, vzniknou tak zde zatravněné parky se stromy, fontanou, lavičkami, tenisovými kurty, nebo také podzemní garáže. Nyní je tedy ideální čas na koupi tohoto bytu za zvýhodněnou cenu.

V žádném případě si nepřeji být kontaktován realitními agenturami. Respektujte prosím toto sdělení.

Property Characteristics

Listing ID168489
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha96
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.