Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 75 m² bez realitkyOpletalova, Prague - Nové Město

Opletalova, Prague - Nové MěstoPartially equipped
PriceCZK 4,690,000


Prostorný, slunný byt 2+1 (možno 3+kk), po částečné rekonstrukci v cihlovém domě, těsně u Václavského náměstí. 4.patro v 6- ti poschoďovém domě s výtahem. Z prostorné předsíně/haly s vestavěnými skříněmi se vchází do 2 neprůchozích pokojů a kuchyně, v hale je dále komora.Prostorná koupelna s vanou. Samostatné WC. Stropy jsou vysoké 3,60 m. Vytápění je ústřední (plynová kotelna v domě), teplá voda –plynový průtokový ohřívač (karma). Byt je po částečné rekonstrukci,vody a kanalizace. Poplatky 3800,- Kč vč.FO. V domě vloni proběhla rekonstrukce společných prostor,chodeb a střechy a na tento rok jsou plánované další. Cena k jednání. RK NEVOLAT!

Sunny commortable apartment 2+1 in centrum, after partial reconstruction , only 50m from Wenceslas Square, which is situated in the street to the west on the 4th floor 6 - house with an elevator. The spacious entrance hall with built in wardrobes leads, 2 separate rooms and 1 big kitchens, closets and spacious bathroom with tub and separate th toilet. The ceilings are high, 3.60 m. Heating is central (gas boiler room in the house), water-gas hot water heater. Flat is after partial reconstruction, water and sanitation. Fees 3800, - CZK. Inside of the house was reconstructed last year - hause corridor and entrance and roofs, and this year more are planned. Suitable for offices too.

Property Characteristics

Listing ID167916
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space75
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.