Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 105 m² without real estateVřesová, Prague - Troja

Vřesová, Prague - TrojaEquipped
PriceCZK 8,000,000


Nabízím krásný prosluněný jižně orientovaný byt v Troji na jižním svahu areálu Velká Skála s výhledem na město. Areál má hodně zeleně a navazuje na lesopark, která sahá až ke Stromovce. Celková plocha bytu 105 m2, balkon 8 m2, 1. patro s moderním výtahem. Okna jsou na tři strany, obývaci pokoj má velkoplošná okna u balkónu. Bytová jednotka nabízí velký prostorný obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj, kuchyň s jídelním koutem ( v případě přání lze kuchyňskou linku umístit do obývacího pokoje, kde byla původně a tím se získá další např. dětský pokoj), koupelna s vanou i se samostatným sprchovým koutem, samostatné WC, prostornou chodbu.

Byt se prodává s moderním a kvalitním zařízením (ložnice mají zabudované šatní skříne, obývací pokoj s italským nábytkem, koupelna s pultem ze žuly, kuchynská linka zn. Sykora s AEG multifunkčním sporákem, lednice zn. Liebherr, všechna okna mají žaluzie). Nemovitost je krátce po mírné rekonstrukci (kompletní vymalování, obývací pokoj částečně pokryt ozdobným kamenem, hlavní místnosti s ozdobnými lištami).

Okolí bytu nabízí veškerou občanskou vybavenost, v pěší vzdálenosti se nachází mateřská školka i škola, obchody, lékaři, přímo u areálu autobusová zastávka s dopravou do centra města, stanice metra 1 km od areálu.

Vytápění je centrální, chodba s koupelnou mají podlahová topení. Nízké náklady na energii.

K bytu patří dvojsklep s regálovým systémem a garážové stání hned naproti výtahu a sklepním prostorům.

Property Characteristics

Listing ID155412
Layout3+1
Floor1
Building typeOther
Užitná plocha105
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.