Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 68 m² without real estateMajdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský Region

Majdalenky, Brno - Lesná, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 3,200,000


Prodej nebo pronajmu /13 000Kč /

luxusní bydlení jednopokojového bytu s kuchyňským koutem v cihlové novostavbě v jedné z nejatraktivnějších lokalit Brno – Lesná na ul. Majdalenky.

Byt o CP 68 m2 se nachází ve 3. patře 14-ti podlažního věžového domu, který spolu s dalšími dvěma věžovými domy tvoří uzavřený bytový komplex ORION.

Byt sestává z obytné místnosti s kuchyňským koutem o ploše 48 m2 a koupelny s WC o ploše 6 m2. Z obytné místnosti vede vstup na prostornou lodžii o ploše 15 m2.

Kuchyňský kout je vybaven novou moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči, koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, závěsným WC, pračkou .Skříně na míru .Podlaha v bytě plovoucí, v koupelně dlažba, okna jsou výklopná, mají hliníkové rámy a výplně z izolačního skla, vstupní dveře mají protipožární odolnost.

Možnost přímého vstupu na rozsáhlou terasu, která slouží k relaxaci a odpočinku majitelů,hřiště pro děti bytových jednotek.

V bytě je zaveden internet od Netboxu.

V ceně je zahrnuto také garážové stání a sklep.

Lokalita Lesná patří k nejoblíbenější a nejvyhledávanější lokalitě města Brna, jde o velmi klidnou lokalitu bohatou na zeleň, v blízkosti centra, s výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností ( poblíž se nachází pošta, škola, školka, Billa, restaurace, wellness centrum, fitcentrum, bazén, oční středisko, zastávka MHD ).

Property Characteristics

Listing ID140536
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha68
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.