Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 27 m² without real estateČeskolipská, Prague - Střížkov

Českolipská, Prague - Střížkov
PriceCZK 1,550,000


Cena k jednání, sleva možná. Byt v úplně opraveném domě (zateplení a fasáda, plastová okna v bytě i na chodbě, moderní výtah, zánovní podlahy na chodbě, automatické spínače světla na fotobuňku), nízké poplatky za správu a údržbu (901 Kč měsíčně). 6. patro ze 7 celkových. Okna bytu míří do parku, lodžie na ulici. Společná lodžie s druhým bytem na chodbě, opravená, uzamykatelná, opatřena pletivem proti ptactvu. Zděné jádro, spojená koupelna a záchod. V pokoji koberec, v předsíni a kuchyni linoleum, v koupelně dlažba. Komora na chodbě hned u vstupních dveří. Parkování na ulici, parkovací plochy rozšířené, pokrývají potřebu. Ulice slepá, užívaná jen obyvateli. Docházková vzdálenost k metru Střížkov kolem 5 min.

Pokud se najde přímý zájemce, smlouvu a návrh do katastru připraví advokát. Advokáta a daň z převodu nemovitosti zaplatím. Kupující zaplatí kolky na katastru. Hypotéka možná, advokátní úschova peněz rovněž.

Kontakt a případné podrobnosti na tjadlovsky@seznam.cz nebo 603 515 093.

K nastěhování: 15/4/2009

 

Property Characteristics

Listing ID13798
Layout1 bedroom
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha27
Floor7
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.