Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 60 m² without real estateTřeboňská, Prague - Michle

Třeboňská, Prague - MichleEquipped
PriceCZK 3,500,000


Prodám slunný byt 2+KK v novostavbě z roku 2008 v projektu Byty Budějovická v klidné a příjemné lokalitě. Předností bytu je výborná dopravní dostupnost - v dosahu 5 minut chůze stanice metra Kačerov a Budějovická a kvalitní občanská vybavenost - obchodní centrum DBK, poliklinika, MŠ i ZŠ. Rovněž v dosahu přírody - Michelský a Kunratický les. V domě možno dokoupit, případně si výhodně pronajmout podzemní parkovací stání. Součástí bytu je balkón o výměře 3,83 m2 a sklepní kóje. V bytě použity nadstandartní materiály, kuchyňský kout vybavený vestavnými spotřebiči Electrolux, prostorná koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, WC samostatné. Obývací pokoj s kuchyňským koutem o ploše 24,27 m2, ložnice o ploše 19,89 m2.

I´m offering a sunny flat 2+KK in a new building from 2008 situated in the project Byty Budějovická in a calm and pleasent place. The advantage of the flat is a great traffic accessibility - 5 minutes walk away from the subway station Kačerov and Budějovická and a quality public facilities - shopping center DBK, medical house, schools.

Property Characteristics

Listing ID132900
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.