Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 954 m² bez realitkyU Hřiště, Šenov - Šenov u Ostravy, Moravskoslezský Region

U Hřiště, Šenov - Šenov u Ostravy, Moravskoslezský Region
PriceCZK 680,000


Nabízím vám možnost koupit báječný pozemek především pro individualisty, kteří nehledají typový domek, ale kteří se chtěji odlišovat od ostatních. Toto místo je vhodné zejména pro rodiny s malými dětmi, protože je situováno 100 m od mateřské školky, škola je pak vzdálená 2 zastávky MHD nebo pro všechny ty z vás, kteří mají rádí své soukromí, pohodu, klid, procházky v lese, apod. a nechětjí být obklopení sousedy ze všech stan.

Pozemek je nedaleko centra obce, ale přesto de facto na samotě, sousedi pouze z 1 strany, z ostatních stran rybník, stromy, pole, případně příjezdová cesta. V okolí pozemku 2 min MDH/bus, 2 min restaurace, obchod, hřiště, 5 min les, 15 minut autem přehrada nebo 30 minut pohoří Beskydy.

Pozemek je oplocen, u pozemku jsou veškeré IS, kanalizace plánovaná do 2 let. K pozemku nabízím i projekt rodinného domu, vyřízená stavební povolení, pokud byste chtěli daný projekt realizovat.

Property Characteristics

Listing ID131151
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Floor space954
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.