Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 32 m² bez realitkyDolní, Prague - Nusle

Dolní, Prague - NusleEquipped
PriceCZK 1,590,000


Nabízím k prodeji družstevní byt (včetně veškérých spotřebičů a nábytku) o celkové výměře 27,02 m2 + 4,53 m2 zděný sklep. Byt je dispozičně řešen jako 1+kk, nachází se v 1. patře cihlového činžovního domu v Praze 4 – Nuslích nedaleko parku Jezerka. V místě je veškerá občanská vybavenost (nákupní možnosti, lékaři, mateřská i základní škola). V docházkové vzdálenosti (3 minuty od domu) je stanice tramvaje (směr I.P.Pavlova) a autobusu (směr Pankrác).

Dům prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, zděné sklepní kóje, stoupačky v plastu, …).

V bytě byla provedena kompletní rekonstrukce v loňském roce (elektrické vedení v mědi, vodovodní vedení v plastu, vytápění bytu – WAF, nový kotel k ohřevu vody, sádrokartonové podhledy s bodovými světly). Nachází se zde nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, sklokeramická deska, digestoř). Prostorná zděná koupelna je spojená s WC. Rovněž se zde nachází komfortní vana a pračka. Pokud jde o podlahy, v koupelně a předsíni je dlažba, v pokoji renovované parkety. K bytu náleží praktická komora (1,03m2) přímo v bytě. Byt je situován do vnitrobloku s dostatkem světla a nedoléhá zde ruch z ulice. Měsíční poplatky na jednu osobu činí 1345 Kč (fond oprav, odpadky, zálohy na vodu …), zvlášť jsou hrazeny zálohy na elektřinu a plyn. Nastěhování je možné 1. dubna 2011.

Převod do osobního vlastnictví je naplánován na rok 2014.

Property Characteristics

Listing ID129586
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.