Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² bez realitkySlavíkova, Prague - Žižkov

Slavíkova, Prague - ŽižkovPartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 20,000


Dlouhodobě pronajmu krásný, světlý a velmi tichý byt 1+kk po kompletní rekonstrukci (ještě neobydlený), ve 2. patře zrekonstruovaného domu s výtahem. Byt je částečně vybavený (kuchyňská linka, nová indukční varná deska a lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, ve zcela nové koupelně i nová pračka). Kabelová televize, internet, telefonní přípojka, bezpečnostní dveře Next. V okolí veškerá občanská vybavenost, v blízkosti Riegrovy sady, 2 min. na metro A Jiřího z Poděbrad.

Very nice apartment, after complete modern reconstruction. Partially equipped - new fridge with freezer, induction hob, microwave, new washing machine. Internet, cable TV. Safety door. Close to a nice park Riegrovy sady and 2 min to a metro station (Jiřího z Poděbrad, line A). Popular residential part of the city with lots of restaurants and parks.

Property Characteristics

Listing ID125306
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.