Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 78 m² without real estateZakšínská, Prague - Střížkov

Zakšínská, Prague - Střížkov
PriceCZK 3,900,000


Nabízíme k prodeji novostavbu bytu 3+kk z r. 2007 o rozloze 66m2. Byt je orientován na západní stranu a po celé jeho délce je lemován prostornou terasou 12m2. K bytu dále náleží zděná komora v -2PP o velikosti 2,5 m2. V bytě je prostorná předsíň (dlažba) vybavená nábytkem na míru. Dále obývací pokoj s kuchyňským koutem (dřevěná podlaha) vybavený kuchyňskou linkou na míru, vestavěnými spotřebiči Baumatic, vybavený obývací pokoj se vstupem na terasu a prostornou sedací soupravou na míru. Ložnice (plovoucí laminátová podlaha) s kvalitním nábytkem na míru a množstvím úložných prostor, dětský pokoj/pracovna (koberec). Koupelna se sprchovým koutem, pračkou s kvalitní dlažbou a obklady. WC zvlášť. Byt je prodáván včetně vybavení na míru v hodnotě cca 400 tis. Kč. K bytu rovněž náleží rozměrné garážové stání v -2PP.

Byt je vytápěn dálkovým ústředním topením. V bytě je dostupná STA (DVB-T) a služby UPC, O2.

Byt je situován v bezproblémovém, udržovaném a moderně pojatém bytovém domě. Je opatřený elektronickým vrátným a čipovým systémem, garáže na DO. V okolí domu je množství zeleně a soukromé dětské hřiště. Bytový dům je situován jako prostřední dům z celkových 3 domů Bytového parku Prosek. Z jižní strany je ohraničen garážovým domem, který vytváří hlukovou bairéru k nejbližší přístupové ulici (Lovosická) ze severní pak řadovými rodinnými domy. Více na www.bytzaksinska.webnode.cz

Property Characteristics

Listing ID107702
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha78
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.