Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 55 m² bez realitkyDr. Šmerala, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Dr. Šmerala, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 1


Nabízím dlouhodobý pronájem prostorného bytu 1+1, o celkové rozloze 55 m2 v 2.NP cihlové zástavby v centru Ostravy. Byt i dum je po rekonstrukci (dum zateplen, plast. okna). Byt ma větší balkon s výhledem do dvora, sklep, v domě je výtah. Kuchyň. vybaveni - lednice s mrazákem, plynový sporák,stůl, židle, nová kuchyňská linka, komora, koupelna - sprchový kout. Pokoj - postel, TV. K nastěhování ihned. Klidne bydleni v centru Ostravy. Cena vc. vsech poplatku.

Long-term rent, 1 bedroom apartment + kitchen apartment, locagted in 2nd flor with lift in the building. Building and appartment after reconstruction. Spacious balcony with year view. Kitchen equipment - fridge with freezer, dining table with chairs, gas cooker, new kitchen unit, closet next to kitchen. Bathroom - shower bath. Room - bed, TV. Available immediately. Nice quite living in Ostrava center. Rent incl all fees.

Property Characteristics

Listing ID104820
Layout1 bedroom
Floor2
Floor space55
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.