Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 62 m² bez realitkyJanáčkova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský Region

Janáčkova, Karlovy Vary - Stará Role, Karlovarský Region
PriceCZK 1,355,000


Byt v osobním vlastnictví o dispozici 2 + 1, s výměrou 62 m2, který se nachází v pátém, předposledním podlaží panelového domu.Možnost užívání lodžie v mezipatře.

Dům je v klidné části malého panelového sídliště na hranici městských částí Rybáře a Stará Role.

Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Zastávka MHD 2min, supermarket 4 min., před domem dětské hřiště, školka.K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu 2m2. Byt je po rekonstrukci.Nové zděné wc a koupelna mají samostatné vstupy. Nová plastová okna.Z bytu krásný výhled na město, je velmi dobře prosvětlen ,ale vzhledem k orientaci bytu se v létě nepřehřívá.Podlahy v obou pokojích původní parketové, kryto kobercem, v ostatních místnostech betonové, kryto linoleem .V kuchyni a ložnici jsou velké vestavné skříně. Nízké měsíční poplatky 3100,- Kč (fond oprav, odpady, topení,TUV, pitná voda) v ceně není elektrika a plyn. Dům je zateplen (2001) a v roce 2009 prošel větší rekonstrukcí – kompletní výměna všech oken v domě (i sklepech) za plastová, nové vstupní dveře, generální oprava střechy, nový bezhlučný výtah. Anténní systém pro příjem digitálního (cca.25 programů), analogového (cca.6 programů) i satelitního vysílání je bez poplatků.

Property Characteristics

Listing ID102559
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space62
Floor5
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.