Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 74 m² bez realitkyA. Gavlase, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský Region

A. Gavlase, Ostrava - Dubina u Ostravy, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,900


Prostorný byt 3+1 (77m2) v Ostravě - Dubině, 7p./7. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost (obchody, školy (ZŠ a MŠ), dětská a sportovní hřiště, bowling, fit-centrum, restaurace.). Byt je po částečné rekonstrukci (nová střecha, stupačky, elektrika, zděná vana, kachličkované podlahy v koupelně a WC, nová kuchyňská linka) a kompletně vybavený (pračka, sporák, lednička, veškerý nábytek, možný přístup k internetu.) Dům je nově zateplený s plastovými okny - velmi nízká spotřeba energií. cena 7950 Kč bez inkasa.

Spacious flat 3+1 (77m2) in Ostrava – Dubina. There are all civic facilities nearby (grocery, schools (primary and kindergarten), sport and kids’ playgrounds, bowling, gym, restaurant). Flat is after partial reconstruction (new roof, electric lines, outlet, bricked bath, tile covered floor in bathroom, new kitchen unit) and completely equipped (washing machine, fridge, all furniture, internet connection available). Price 7950 Kč without payments for elektricity, heat and water.

Property Characteristics

Listing ID100092
Layout3+1
Floor7
Floor space74
Fully furnishedFully furnished
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.