Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 70 m² without real estateSpáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský Region

Spáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský Region
PriceCZK 1,120,000


Prodám standardní DB 3+1 v Kroměříži na ulici Spáčilova, parkety+limo, plastová okna s žaluziemi, topení má vlastní měřiče a termohlavice. Výhodou bytu jsou samostatné vstupy do pokojů. Byt má výbornou polohu velmi blízko centra města. V těsné blízkosti se nachází MŠ (přes ulici), MHD pro oba směry přes cestu+; ZŠ, supermarket, hlavní pošta, autobusové a vlak. nádraží - vše do 3 minut, Podzámecká zahrada 200 metrů. Z bytu je velmi pěkný výhled na historické jádro města. Byt je slunný.

Dům je po celkové revitalizaci: zateplení fasády, nová střecha, nové lino na chodbě, nové elektrorozvody, nové vstupní dveře atd., stupačky příští rok.

Součástí bytu je uzamykatelná sklepní kóje a komora na patře. Je možné používat společnou lodžii na patře. Ve sklepě je rovněž kolárna a prádelna se sušárnou.

Anuita splacena, byt je možné ihned převést do osobního vlastnictví. Byt je volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID99457
Layout3+1
OwnershipCooperative
Užitná plocha70
Floor9
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.