Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 53 m² bez realitkyMyslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký Region

Myslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký Region
Monthly rentCZK 9,500


Kompletně zařízený byt 2+1 v bezprostřední blízkosti centra města Olomouc. Smetanovy sady jsou vzdáleny cca 100 metrů od domu. Parkování před domem. Byt je slunný, teplý a moderně zařízen. Ideální pro mladý pár. Vybaven spotřebiči: myčka, pračka, lednička. V bytě možno umístit až 3 kola. Koupelna s oknem. Moderně řešené uspořádání: obyvák propojen s kuchyní. V chodbě objemná skříň. Z obyváku přístup na terasu. Nadstandardní bydlení poblíž centra. Klidné prostředí, bezproblémoví sousedi.

K nastěhování: 01/07/2009

Fully equiped flat, 2 rooms with one kitchen, situated very close to the center of Olomouc, close to the Trznice. Parking in front of the block of flats. The flat is sunny, warm and very modern equiped by all the necessary equipments: washing machine, dish washer, TV, microwave oven,...Very modern living, close to the centrer, ready to move-in.

Property Characteristics

Listing ID9938
Layout2 bedroom
OwnershipOther
Floor space53
Floor1
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.