Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 65 m² bez realitkyIrská , Prague - Vokovice

Irská , Prague - VokovicePartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízíme k pronájmu hezký byt v komplexu Terasy Červený Vrch. Novostavba z roku 2001 se nachází v těsné blízkosti chráněné krajinné rezervace Divoká Šárka. Zárovaň jde o lokalitu s dobrou infrastrukturou a spojením do centra. Cca 7 minut na metro Dejvická. Byt má velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven spotřebiči značky Miele, velkou ložnicí, koupelnu, prostornou šatnu, velkou terasu. Byt se nachází ve druhém patře z jedné strany domu a v přízemí ze zadního vchodu, což může být využito i jako bezbariérový přístup. K bytu patří velký samostatný sklep a garážové stání. V domě je kromě recepce s ostrahou, také vlastní prádelna a sauna. Poplatky cca 3 000,-. Volné od 10.9.2010

We offer flat in komplex červený vrch. Lately new building from 2001 is situated next to the protected nature park Divoká Šárka. Underground station Dejvická is abote 7 minutes by tram. Flat has a big living room with the kitchen,big bedroom, bathroom, cloak-room, big terase. Flat is in the first floor from one side and form groud floor from other side of the building. Keller and common garage comes with the flat. There is a recepcion with security and sauna in this flat.

Property Characteristics

Listing ID99159
Layout2+kk
Floor1
Floor space65
Fully furnishedPartly
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.