Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 120 m² without real estateNová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský Region

Nová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský Region
PriceCZK 3,590,000


Prodám samostatný rodinný dům situovaný nedaleko od Exitu Dálnice D8 (vzdálen 2Km, do Prahy 15min). Jedná se o novostavbu zkolaudovanou v roce 2008. Postaveno z kvalitního stavebního materiálu, střecha Bramac se zárukou 30let, zdivo Porotherm, černý mramor v koupelně. U domu přístřešek pro dvě auta s možností zastavění na garáž.

V přízemí se nachází velký obývací pokoj s francouzským oknem do zahrady, kuchyň, pod schodištěm úložný prostor, koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře ložnice, dva pokoje a velká koupelna s velkou rohovou hydromasážní vanou pro dva (obklady z černého mramoru). V celém domě je nově nainstalovaný alarm (pohybové, magnetické, tlakové čidla, záložní zdroj, možnost rozdělení na sektory, dvě ovládací centrály, odesílání informací na mobilní telefon). Ve všech plastových oknech nové žaluzie. Již zavedené WiFi připojení k internetu po celém domě a zahradě.

Buy a single family house located near Exit Highway D8 (2 km away, to Prague, 15min). A new building approved in the year 2008. Built from high-quality building materials, roof Bramac guaranteed 30 years Porotherm, black marble in the bathroom. The House shelter for two cars with the possibility to stop the garage.

There is a large living room with French doors to garden, kitchen, under stairs storage space, bathroom with shower and toilet. On the first floor bedroom, two bedrooms and a large bathroom with large corner whirlpool tub for two (black marble tiles). The whole house is newly installed alarm (motion, magnetic, pressure sensors, power supply, the possibility of division into sectors, two control centers, sending information to mobile phone). In all new plastic window blinds. Has already introduced Wi-Fi Internet connection throughout the house and garden.

Property Characteristics

Listing ID98910
Layout4+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha120
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.