Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 55 m² bez realitkyBlériotova , Prague - Kbely

Blériotova , Prague - Kbely
Monthly rentCZK 2,400,000


 Prodám nádherný VELKÝ byt 1kk s TERASOU A ŠATNOU v bytě, OV. Výměra bytu 44,2m2+ T 11,6m2. Plovoucí podlaha. V koupelně vana. Byt se prodává bez kuchyňské linky a spotřebičů nebo dále dle dohody. Orientace na Z, byt velice SLUNNÝ a klidný, výhled do zahrádek. 1NP, 3m nad zemí. OV. Praha 9-Kbely. 7 MIN NA METRO C LETŇANY. celkově 20min do centra. Dobré i noční spojení MHD. Novostavba, kolaudace 2006. Byt v záruce. Dobrá občanská vybavenost a sportovní možnosti. Golfové hřiště 5min. Nejsem RK. Další fotografie na vyžádání zašlu. RK PROSÍM NEKONTAKTOVAT. DĚKUJI.

K nastěhování: 1/12/2008

  For sale near GOLF course: wonderful LARGE NEW flat 1kk (44.2m2) + TERRACE (11.6m2). Quiet, SUNNY, orientation west, lovely view to gardens. 1st floor, 3m above the ground. OV. Prague 9 - Kbely. 7min by bus to metro C Letnany, 20 mins to the centre Vaclavske namesti. Built in 2006. Shopping centre Letnany 5mins. Sports activity - aquapark, golf course, cycling.... nearby. Direct owner, no extra commisions. More photos can be sent upon request.

Property Characteristics

Listing ID9526
LayoutStudio
Building typeOther
Floor space55
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.