Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² bez realitkyVíta Nejedlého, Prague - Žižkov

Víta Nejedlého, Prague - ŽižkovPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 450


Byt 2+1 situovaný ve zvýšeném přízemí krásného žižkovského cihlového domu. Kuchyně 15,3 m2 je propojená klenutým průchodem s obývacím pokojem 18 m2, kde jsou dveře do ložnice 13,5. WC a koupelna se spchovým koutem jsou oddělené a vstupuje se do nich z kuchyně. Byt je zařízený policemi na knihy, jídelním stolem se čtyřmi židlemi, knihovnou a postelí. V kuchyňské lince je zabudovaná varná deska a pračka, samostatně stojí lednice s mrazákem. Není zahrnuta dodávka elektřiny cca 1500-2000Kč měsíčně.

Apartment 2 rooms + kitchen located in elevated grounfloor of a beautiful Žižkov brick house. Kitchen 15,3 m2 is connected by arched gate-way with the livingroom 18 m2 with entrance to the bedroom 13,5 m2. WC and bathroom (shower) are separated with entrance from the kitchen. Apartment has bookshelves, kitchen table with four chairs, library and bed. Kitchen unit has inbuild ceramic stove and washmachine, fridge with freezed stands separately. Electricity supply is not included - monthly costs 1500-2000czk.

Property Characteristics

Listing ID94676
Layout2 bedroom
Floor1
Floor space50
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.