Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 48 m² without real estateHorácké náměstí, Brno - Řečkovice, Jihomoravský Region

Horácké náměstí, Brno - Řečkovice, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,450,000


Nabízím DB/OV 1+1 s lodžií a šatnou o celkové ploše 50 m2 - největší typ bytu 1+1 v Brně, v lokalitě Brno-Řečkovice. Byt se nachází v 4 NP/12-ti podlažního panelového domu, v současnosti probíhá revitalizace celého objektu (zateplení, nová plastová okna, výměna zábradlí lodžie, parapety, žaluzie...) Dispozice bytu: kuchyně - 12 m2, pokoj - cca 19 m2, předsíň - 7.10 m2, koupelna s vanou - 2.60 m2, samostatné WC - 1 m2, šatní komora - 2.80 m2, lodžie přístupná z kuchyně - 3,8 m2, sklep - 1.70 m2. Do pokoje je vstup možný jak z předsíně, tak i z kuchyně. Pokoj a kuchyň jsou situovány směrem na západ.

Momentálně je byt družstevní,do 10/2010 by měl být bezúplatně převeden do OV.

Byt je vyklizený a volný ihned. V bezprostřední blízkosti je zastávka MHD, zdravotní středisko, nákupní středisko, pošta, MŠ, ZŠ naproti domu, za domem zeleň. Před domem je bezproblémové parkování.

Property Characteristics

Listing ID94558
Layout1 bedroom
OwnershipCooperative
Užitná plocha48
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.