Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 57 m² bez realitkyLomená, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský Region

Lomená, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 2,629,000


Krásný byt 2+kk se zahradou, 57m2 v Jesenici u Prahy, který je situován v přízemí řadového bytového domu. Součástí je podíl na předzahrádce (východ) a velké zahradě (478m2, západ). Zděný byt s nadstandartním vybavením byl zkolaudován 6/2006. Plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými značkovými spotřebiči, vestavěné skříně, koupelna s nadstadardním vybavením, plovoucí podlahy, komora, obývací pokoj s francouzkými okny umožňuje přístup na venkovní terasu se zatravněnou zahradou (houpačky, pískoviště), internetové připojení. Byt se nachází na krásném, klidném místě Jesenice (MŠ, ZŠ, Fitness, MHD, rybník...do 5min.) s plnou občanskou vybaveností. Parkování vzdáleno cca 30m. 7km na metro Opatov, 10km na Budějovickou. Nový jižní obchvat zvyšuje atraktivitu regionu. Vhodné pro rodiny hledající kompromis mezi bytem a domem. K dispozici ihned.

I offer a beautiful groundfloor flat 2+k, 57m2 in Jesenice. Part of the deal is the share of fore-garden (east) and large garden (west, 478m2). The flat with above standard equiptment build from bricks has been finalized 6/2006. Full kitchen equiptment, build-in wardrobes, floating floor, chamber, above standard bathroom equiptment, living room with direct access to the terrase with a green garden (playground for kids), internet connectivity. All in quite and nice part of Jesenice. Full amenities (school, post, fitness gym, pound, supermarket, bus). Subway remoted 7km (Opatov) or 10km (Budějovická).

Property Characteristics

Listing ID94355
Layout2+kk
Building typeBrick
Floor space57
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.