Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+1 • 314 m² without real estateStará Ves, Vysoké nad Jizerou - Stará Ves u Vysokého nad Jizerou, Liberecký Region

Stará Ves, Vysoké nad Jizerou - Stará Ves u Vysokého nad Jizerou, Liberecký Region
PriceCZK 1,578,000


Rekreační chalupa 3+1 v pěkné a slunné poloze, krásné prostředí pro letní i zimní rekreaci. Běžecké a sjezdové tratě v dosahu. V blízkosti sjezdové areály Šachty, Jablonec n.J., Rokytnice, Rejdice. Chylupa je napojena na obecní vodovod, s elektro NN přípojkou 120/380V. Částečně podsklepeno (kamenný sklep). V přízemí se nachází chodba, která je průchozí celým domem. S chodby se vstupuje do prostorné světnice s kachlovými kamny, do kuchyně vybavené elektrickým sporákem, tekoucí vodu studenou/teplou a koupelny. V koupelně je sprchový kout a bojler na ohřev teplé vody. Z chodby také vstup na WC a do dílny a dřevníku. V podkroví se nacházejí 2 pokoje a 2 obytné přístěnky na příležitostné spaní. Topení elektrické nebo lokální (kamna). TV anténa.

Property Characteristics

Listing ID94319
Layout3+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha314
Floor2
Building typeOther

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.