Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 65 m² bez realitkyMánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Mánesova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,900

+ Poplatky za službyCZK 450


Pronajmu 1 pokoj v hezkém, slunném bytě 2+1 s balkonem, spižkou a sklepem. Byt je částečně zařízen - kuchyňská linka, stůl a židle, lednice s mrazákem, pračka, plynový sporák s elektrickou troubou, 1 postel, policový systém a prostorné skříně. Koupelna a wc zvlášť. Byt je připojen k internetu. Tichá ulice v blízkosti Lidl, Billa, velmi dobrá dostupnost do středu města. Druhý pokoj obývá pracující cizinec z IBM. Pokoj bude volný od 1. 10. 2016.

Room for rent in a nice sunny apartment 2+1 with a balcony, pantry and basement. Apartment is partly furnished. There is a kitchen set, table, fridge with freezer. washing machine, cooking stove with electric oven, 1 bed, book shelves and spacious wardrobes. Bathroom and WC are separated. There is also Internet connection in the apartment. Quiet street, Lidl and Billa nearby, good connection to the city centre. A working foreigner from IBM lives in the second room. The room is available from 1.10.2016.

Property Characteristics

Listing ID93704
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space65
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.