Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 42 m² without real estateKrálovo Pole, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Královo Pole, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,560,000


Nabízíme k prodeji jednopokojový byt v OV, v žádané lokalitě, ihned volný k užívání bez nutných úprav. V bezprostřední blízkosti je obchodní středisko, v pochůzné vzdálenosti mateřská školka, základní škola, LIDL, výběh pro pejsky, zastávka MHD, bezproblémové parkování, před domem dětské hřiště a sportovní plocha.

Charakteristika domu:

Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí: rekonstrukce stupaček - výměna svislých rozvodů teplé a studené vody a odpadů; rekonstrukce fasády – zateplení, výměna klempířských prvků, výměna stavebních výplní – oken společných částí domu; rekonstrukce střechy – odvětrání, zateplení, krytina; rekonstrukce technického podlaží – vodorovné přípojky sítí; k dispozici jsou dva výtahy nákladní a osobní, dále jsou v domě k dispozici společné části – kočárkárna a sušárna.

Charakteristika bytu:

Byt je orientovaný na jihovýchod, celkově udržovaný s hezkým výhledem na hrad Špilberk. Kuchyně má plochu 12m2 a pokoj 19m2. Průběžně byly prováděny tyto úpravy: V předsíni a kuchyni je položena laminátová plovoucí podlaha a jsou provedeny modřínové obklady, strop v předsíni je obložen imitací borovice. V předsíni jsou vestavěné skříně. V kuchyni je provedena výměna sporáku, kuchyňská linka na míru, včetně digestoře a dřezu FRANKE s pákovou baterií. WC je samostatné. V koupelně a na WC byla provedena výměna zařizovacích předmětů, obklady a dlažba, pákové baterie, v koupelně je zavedena samostatná přípojka s ventilem a odpad pro pračku. V pokoji i kuchyni je provedena výměna stavebních výplní – plastového okna a balkónové sestavy, součástí jsou žaluzie. Z pokoje je vstup na prostornou lodžii. K bytu náleží sklep a další společná lodžie je k dispozici na patře s přístupem z chodby, orientovaná na severozápad.

K bytové jednotce nejsou vedena v evidenci katastru nemovitostí žádná zástavní práva nebo věcná břemena.

Cenu bytu již nenavyšují další poplatky za zpracování smlouvy nebo provize.

Property Characteristics

Listing ID93490
Layout1 bedroom
Building typePrefab concrete
Užitná plocha42
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.