Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² bez realitkyBydžovského, Prague - Malešice

Bydžovského, Prague - MalešicePartially equipped
Monthly rentCZK 10,900

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Nabízím k pronájmu slunný byt 2+1 54 m2. Byt prošel v roce 2011 celkovou rekonstrukcí, velmi dobře dispozičně řešený (viz. plánek): neprůchozí pokoje (oba 17m2), předsíň s dostatkem místa pro skříně, WC a koupelna zvlášť, kuchyně (vybavená kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, digestoří, lednicí a pračkou). Nachází se v klidné lokalitě Prahy 10 – Malešice, blízko Malešického parku. Velmi dobrá dostupnost do centra (2 minuty od domu zast.busu 133,155,188; 5min.od metra Želivského). Byt je ve 4. patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Dům po rekonstrukci, zateplené fasády, nové omítky a plastová okna. K bytu patří malý sklep.

Na podlahách dlažba a koberce, nové elektrické rozvody. Koupelna vybavena vanou, sprchovou zástěnou a moderním sprchovým rozstřikovačem. Možnost připojení k UPC, internetu. Veškerá občanská vybavenost v okolí – zdravotní středisko, škola, školka, pošta, obchody, sportovní centrum (squash, tenis, posilovna). Dům je v klidné ulici, parkování na parkovišti před domem.

K nastěhování 1.10.2014. Prohlídky možné po domluvě možné již nyní. Preferuji dlouhodobý pronájem. Poplatky uvedené pro dvě osoby. RK PROSÍM NEVOLAT!

Property Characteristics

Listing ID93018
Layout2 bedroom
Floor4
Floor space54
Fully furnishedPartly
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.