Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 65 m² without real estateLitevska, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Litevska, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region
PriceCZK 1,590,000


Prodám krásný, světlý byt v osobnm vlastnictví o velikosti 2+1 v katastrálním území Kladno - Kročehlavy. Byt se nachází v 11. nadzemním podlaží 12. patrového domu, okna jsou orientována na jih. Celková výměra podlahové plochy bytu je 60,5 m² bez lodžie o velikosti 5 m², k bytu patří sklepní koje. V domě jsou 2 výtahy (osobní a nákladní), plastová okna v bytech a na společné chodbě, zateplené 2 boční strany domu s novou fasádou.

Jde o prostřední byt na patře, s výhledem na Kladno a okolí, po velmi zdařilé rekonstrukci (zděné jádro, plovoucí podlahy, dlažba v kuchyni, na chodbě, koupelně s WC a lodžii, obývací pokoj s kuchyní propojen, ohraničeno dřevěnými trámy, v interiéru použita hrubá omítka v kombinaci s hladkou malbou).

V okolí veškerá občanská vybavenost (pošta, škola, školka, obchodní nákupní zóny, MHD, bus Praha - Dejvice a Zličín). Dostupnost: letiště 10 minut autem, Dejvice 20 minut autem.

Property Characteristics

Listing ID92956
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Floor11
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.