Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 294 m² without real estateJasenná , Jasenná - Jasenná na Moravě, Zlínský Region

Jasenná , Jasenná - Jasenná na Moravě, Zlínský Region
PriceCZK 890,000


Prodám krásnou a velmi zachovalou dřevěnici se stodolou a malou zahrádkou o celkové výměře 294m2,v krásné přírodě Valašska nedaleko Vizovic.Dřevěnice je ve velmi dobrém stavu s možností nástavby do podkroví.

Dřevěnice se skládá z velkého obývacího pokoje s kachlovými kamny-ložnicí s kamny-kuchyní a předsíní se schody do 2np.Dřevěnice je vytápěna na tuhá paliva s podporou elektrických přímotopů a je napojena na vlastní studnu s možností připojení na obecní vodovod a kanalizaci.

Nemovitost je situována v klidné boční uličce obce mezi krásnými kopci s výhledem na Syrákov.V obci se nachází veškerá občanská vybavenost,včetně fotbalového hřiště,koupaliště a lyžařského vleku.

V blízkosti je možné navštívit Luhačovice,Velké Karlovice,skanzen Rožnov pod Radhoštěm,ZOO Lešná a krásné Beskydy.

Property Characteristics

Listing ID92919
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeWooden
Floor space294
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.