Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 72 m² bez realitkyV Roháčích, Prague - Jinonice

V Roháčích, Prague - JinonicePartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pěkný a prostorný byt v klidné lokalitě Prahy 5. V bytě se nachází zařízená kuchyň (kuchyňská linka s dřezem, varná deska, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba), obyvací pokoj s terasou. Samostatná ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Ca. 10 minut pěšky na stanici metra Nové Butovice, 15 min. na Anděl. Možnost parkování v okolí bytu. Nádherné okolí, v blízkosti je Prokopské údolí, výborná občanská vybavenost (škola, obchodní centrum v docházkové vzdálenosti). Mezi domem a ulicí je hustý živý plot. Neplatíte provizi RK. Kauce vyžadována.

A very nice flat in a quiet area in Prague 5. Rooms: living room, kitchen, bedroom, toilet/bathroom. Approx. 10 minutes on foot from the undergorund station Nove Butovice on the yellow line B, 15 minutes to Andel. Parking possible in the street. Near to the forest area Prokopske udoli, an international school and a shopping mall accessible on foot. Between the street and the house a garden wall. No real estate agency fee. A deposit is necessary.

Property Characteristics

Listing ID92313
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space72
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.