Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyLhotecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský Region

Lhotecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský Region
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Byt po částečné rekonstrukci, v klidné lokalitě Mníšku pob Brdy, cca 7 minut na náměstí pěšky, autobusová zastávka přes ulici. Vhodné pro rodiny s dětmi, poblíž fotbalové hřiště, krásné dětské dřiště, sauna, tenisové kurty, ideální na cyklistiku, lokalita těsně pod brdským masívem, poblíž barokního areálu Skalka. Dostupnost z Prahy autem cca 20 minute ze Smíchova, autobusové spoje velmi frekventované, cesta cca 25-30 min na smíchov. Byt je nezařízen, reknostrukce probíhá, je tedy možné částečně vyhovět Vašim požadavkům. Střednědobý horizont pronájmu (cca 3-5 let), solidní jednání preferující oboustrannou spokojenos. K dispozici malý balkon, sklep, pouze třípodlažní cihlový barák v pěkném koloritu s původní zástavbou.

Apartment after a partial reconstruction in a quiet location Mnisek pob Brdy, about 7 minutes per square foot, bus stop across the street. Suitable for families with children, near the football field, a beautiful playground, sauna, tennis courts, ideal for cycling, a site just below the Brdy massif, near the baroque area Skalka. Availability of Prague, about 20 minute drive from Smíchov, bus services very frequently, about 25-30 minutes drive of Smíchov. Apartment is unfurnished, reknostrukce is underway, it is possible to partially meet your requirements.

Property Characteristics

Listing ID92140
Layout2 bedroom
Floor1
Floor space60
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.