Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 73 m² without real estateChelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký Region

Chelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký RegionPublic transport 3 minutes of walking
Monthly rentCZK 16,900


Nabízíme k pronájmu vkusně zrekonstruované reprezentativní komerční prostory v přízemí bytového domu po kompletní rekonstrukci v centru Hradce Králové na frekventovaném a viditelném místě. Reprezentativní prostory jsou nadstandardně vybaveny klimatizací, izolačními bezpečnostními skly, elektronickou zabezpečovací signalizací, rozvody Ethernetu, TV a bezpečnostních kamer, disponují služebním vchodem. Ve vstupní části se nachází částečně prosklená podlaha, která slouží k optickému propojení se stylovým suterénem a k jeho přisvětlení. Místo je vhodné pro obchod, služby, kontaktní místo, reprezentativní sídlo firmy, kancelář či provozovnu. Prostory jsou situovány na frekventovaném místě mezi terminálem HD a OC Atrium, v blízkosti hl. nádraží, s výbornou dostupností MHD, s možností zaparkování před prostory. PENB třída C. Měsíční náklady 16900 + energie + kauce.

Kontaktní email: pronajemhk@centrum.cz

Doporučujeme prohlídku.

We are offering commercial/retail spaces for rent, located on the ground floor of a fully renovated apartment building at a busy and visible site in the downtown area of Hradec Králové. The spaces are equipped with air conditioning, insulated safety glass windows, security alarm, ethernet and coaxial wiring, and include a back door. Entrance hall is equipped with a glass floor leading to a stylish basement. Appropriate for stores, services, offices, etc. The building is at a busy location near the OC Atrium, the main train station and the public transport terminal. Easily accessible by public transport with parking space available in front of the building. Monthly rent 16900 Kč + energy + downpayment.

Contact e-mail: pronajemhk@centrum.cz

Property Characteristics

Listing ID90947
LayoutOther
Available from18/07/2023
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru73
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportB
🚶 257 m (3 min)
Post officeZásilkovna
🚶 24 m (0 min)
ShopBio 4 body
🚶 148 m (2 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 193 m (2 min)
RestaurantRestaurace Vulkán
🚶 20 m (0 min)
PharmacyDr. Max
🚶 196 m (2 min)
SchoolPrvní soukromá základní škola
🚶 527 m (6 min)
KindergardenMŠ Kampanova
🚘 1,574 m (4 min)
Sports field
🚶 105 m (1 min)
Playground
🚶 471 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.