Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 200 m² without real estateVeclov, Svojetín - Veclov u Svojetína, Středočeský Region

Veclov, Svojetín - Veclov u Svojetína, Středočeský Region
PriceCZK 2,800,000


 Jedná se o novostavbu dvougeneračního patrového nízkoenergetického R.D.4+1a2+1 na vl.1000m2 udrž. zahradě s překrásným výhledem na lesy,v klidné obci Veclov u Rakovníku,50km od Prahy.Zast.plocha 100m2,užitná 200m2.

Zajímavost domu není jen v tom,že je zcela nový a na krásném místě,ale např. má velmi nízké náklady na vytápění(8-10tis.za top.sez.)Jde o ústřední vytápění v mědi,s generátorovým eko-kotlem.Další předností je zavedený obecní vodovod+vl.studna.Dále,poloha domu na okraji obce cca5min. od lesa,se 100%soukromím.Na pozemku se nachází nový bazén o prům.5m,s písk.filtr. a solárním ohřevem.Dále je zde chata 1+1,koupelna,wc,topení.

V domě je zcela dokončen byt 4+1,plovoucí podlahy,dlažba,18m2 koupelna s roh. vanou,2xwc,schodiště,kuchyně,jídelna,pracovna,obývací pokoj,ložnice,dětský pokoj...Byt 2+1 a venkovní obklad domu je nutno dokončit.Byty mají samostatné vchody,ale lze je propojit.K dispozici je tel.linka,internet,satelitní TV,parkování v objektu.Dům je po prodeji do 2měsíců volný!Prodáván je z rodinných důvodů.Dohoda s majitelem jistá.Právní servis zajištěn.

 

Property Characteristics

Listing ID9070
LayoutOther
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Floor space200
Floor2
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.