Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 40 m² without real estateKoulova, Prague - Dejvice

Koulova, Prague - DejviceEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 667


Nabízím k pronájmu slunný 1+1 (2+kk), 40 m2 v prvním patře udržovaného cihlového domu. Byt je po renovaci a nachází se v klidné lokalitě pražských Dejvic. Okna situována na jihovýchod, s výhledem do zeleně.

Byt je kompletně vybaven (kuchyňská linka, rychlovarná konvice, kombinovaný sporák, lednice s mrazákem, pračka, vysavač, manželská postel, mnoho úložného prostoru a další nábytek) - nabízím ho s veškerým vybavením, které vidíte na fotografiích. O dalším dovybavení jsem ochoten jednat. Vytápění - lokální plynové (WAW), ohřev vody – průtokové ohřívače. Do bytu zavedena přípojka UPC (internet, kabelová televize a telefon) i Telefónica - stačí si vybrat služby a aktivovat. K bytu náleží také sklepní kóje (6 m2) a je možno využívat zahradu ve vnitrobloku.

MHD za rohem – zastávky Čínská nebo Zelená, dostupnost do centra za 12 min (Václavské náměstí). Nejbližší stanice metra je Dejvická - 2 minuty autobusem nebo tramvají, eventuálně 10 minut chůze. Bezproblémové parkování před domem (modrá zóna).

Perfektní občanská vybavenost (obchody, restaurace, lékárny, knihovny, pošta, lékařské ordinace, polikliniky, mateřské, základní i vysoké školy, sportoviště, parky atd.).

Vhodné i pro studenty (areály ČVUT a VŠCHT pěšky 5 min, ČZU autobusem 10 min).

Možnost nastěhování ihned, preferuji nekuřáky bez zvířat. Nájemné 11 000 Kč měsíčně. Vratná kauce 15 000 Kč. Smlouva na 12 měsíců, v případě oboustranné spokojenosti lze smlouvu prodloužit a pokračovat v nájmu.

Poplatky - jedna osoba 667 Kč, dvě osoby 1089 Kč měsíčně (zúčtovatelné) - zahrnují zálohy na vodné, stočné, odpad, poplatek na správu domu, úklid a osvětlení společných prostor. Energie (elektřinu, plyn) a případné služby UPC nebo Telefónica si budoucí nájemník přihlásí přímo na sebe a bude platit zvlášť (doporučené zálohy cca 600 Kč elektřina + 500 Kč plyn, ale záleží na Vás, jak si je určíte).

Pro další informace nebo prohlídku bytu mě můžete kontaktovat na tel. 603 383 578, eventuálně pomocí formuláře.

Property Characteristics

Listing ID89566
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha40
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.