Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 1 bedroom • 44 m² without real estateČernošice, Černošice - Černošice, Středočeský Region

Černošice, Černošice - Černošice, Středočeský Region
PriceCZK 125,000


Nabízíme dřevěnou chatku v chatové oblasti Černošice Mokropsy. Tak jak je v této chatové oblasti obvyklé, jedná se o chatu rozdělenou na čtyři samostatné jednotky s vlastním přístupem a oplocenou zahrádkou. K prodeji je 1/4 této chaty v prodávané části jsou dvě místnosti o celkové velikosti 16m2, ideální jako kuchyň a ložnice. V objektu je zavedena elektrika s vlastním elektroměrem, toalety a voda ze studny jsou společné. Dřevěná chata je po částečné rekonstrukci a na vlastním pozemku! Najdete zde krásné prostředí pro rybaření, cykloturistiku procházky i odpočinek u nedaleké Berounky a vše je kousek od Prahy. Spojení ideálně vlakem, který je vzdálen 5 minut chůze. Poblíž je i příjemná restaurace s venkovním sezením.

Property Characteristics

Listing ID89408
Layout1 bedroom
Building typeWooden
Užitná plocha44
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.