Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 45 m² bez realitkyPavlíkova, Prague - Kamýk

Pavlíkova, Prague - KamýkEquipped
Monthly rentCZK 9,300

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pěkný, útulně zařízený pronájem ve 2. patře středně velkého udržovaného panelového domu s výtahem. Byt je velmi světlý, vymalovaný hřejivými pastelovými barvami a má původní jádro v dobrém stavu, větší část podlah a nábytku je z masivní borovice. V blízkosti zastávka několika autobusů, MŠ, ZŠ. Supermarket Albert 50m od bytu. Krásný výhled, v okolí spousta zeleně. Kousek od Lhoteckého lesa a Modřanské rokle. Bezpečnostní dveře. K bytu patří sklepní kóje, v bytě UPC pro rychlý internet a televizi. Nově zateplený, moderní výtah s automatickým otevíráním dveří.

Nice cosy furnished calm rental on the 2nd floor of a perserved medium-sized pannel house with lift. The apartment is very light, painted with warm pastel colors, with the classic core in a good shape, major part of floors and furniture is from beautiful massive pine. Nearby a bus-stop, supermarket Albert (50m), Kindergarden and Basic School and a lot of greenery, smaller areas in close neighbourhood and large areas of Modranska rokle and Lhotecky les, perfect for both recreation and sport activities. Security door. There is a cellar, UPC for fast internet and TV available in the house.

Property Characteristics

Listing ID89397
Layout2+kk
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space45
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.