Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 403 m² without real estateSvitavy, Brno - Město Brno, Jihomoravský Region

Svitavy, Brno - Město Brno, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,500,000


 Předem je potřeba upozornit, že nejsme žádná realitní kancelář a nepřejeme si nabídky realitních kanceláři. I proto je cena takto příznivá- není navýšena o provize RK. Nicméně pokud by jakákoliv realitní kancelář našla kupce, bez toho aby dům nabízela oficiálně a nesníží se cena, jsme ochotni přistoupit k spolupráci.

CENA - 2 500 000 Kč !

Dům byl postaven v roce 1938. Jedná se o dvoupodlažní dům se zastavěnou plochou vč. nádvoří 403 m2 , pozemek okolo má 2 400 m2. Jedná se o lokaci Radiměř, která je vzdálená 11 km od Svitav a 45 km od Brna. V okolí 50 m jsou různé aktivity. Více o nich na stránkách. Dům bude zřejmě potřebovat rekonstrukci, aby si ho nový majitel upravil k obrazu svému. Vhodné i pro podnikatelské účely.

Veškeré info i aktuální fotografie naleznete na http://www.mp-international-business.webnode.cz/reality/luxusni-dum-u-svitav/ .

Zde naleznete i emailový kontakt pro další jednání a dotazy.

 

Property Characteristics

Listing ID8818
Layout5+1
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha403
Floor2
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.