Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 55 m² without real estateHolubická, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský Region

Holubická, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský Region
PriceCZK 1,790,000


Nabízíme k prodeji pěkný DB 2+1. Jde o novostavbu, kolaudovanou v 07/2004, která se nachází v obci Pozořice cca 10 km od Brna. Jsme první majitelé. Byt má celkovou plochu 55 m2, skládá se ze samostatné kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, předsíně, komory-šatny, koupelny spojené s WC (odvětrávání zajištěno dvěma okny), balkonu. V obou pokojích jsou plovoucí podlahy, zbytek keramická dlažba, dveře Sapeli a obložkové zárubně, ve všech oknech jsou plastové horizontální žaluzie a sítě proti hmyzu. V kuchyni je nová linka se zabudovanými spotřebiči, vestavěné skříně v ložnici a na chodbě. V bytě je vlastní kotel na ohřev TUV a vytápění. Oba pokoje a balkon jsou orientovány na J, zbytek na S.

Celkové náklady na byt jsou cca 2500 kč měsíčně (fond oprav + zálohy na služby, internet). Možnost parkování je přímo u domu, na každý byt připadá jedno parkovací stání. V domě je celkem 6 bytových jednotek, dům je velmi tichý a klidný. Byt je družstevní za 14 přejde bezplatně do OV.

Doprava do Brna je zajištěná IDS linkou 702 – doba 25 min na ul. Úzká, ve špičce jede každých 15 min, o víkendu každou hodinu – zastávka je 4 min pěšky od domu. Autem cesta trvá kolem 15 min. Městys Pozořice má plnou občanskou vybavenost, škola, školka, praktický a dětský lékař, zubař, lékárna, veterinář, pošta, obecní úřad, obchody – potraviny, smíšené zboží.

Prodej bude realizován přes jistotní účet vedený u banky (alternativa notářské úschovy), peníze se uvolní až v momentě splnění smluvních podmínek - převodu družstevního podílu. Náklady spojené se zřízením účtu u banky a právních služeb (vyhotovení kupní smlouvy) bude hradit prodávající.

Property Characteristics

Listing ID87545
Layout2 bedroom
OwnershipCooperative
Užitná plocha55
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.