Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyVoroněžská, Prague - Vinohrady

Voroněžská, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Přenechám k pronájmu byt 1+kk v novostavbě, kousek od nám. Míru, s krásným výhledem. Byt je plně vybavený - předsíň, kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, troubou, digestoří, lednicí s mrazákem a myčkou, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. V pokoji je velká skládací postel, šatní skříně, pracovní stůl a knihovna. Pokoj s plovoucí podlahou je od kuchyně oddělen barovým pultem se stoličkami. V domě je výtah, na patře jsou pouze 2 byty, které mají společnou uzamykatelnou chodbu (místo např. pro jízdní kola). Byt je k dispozici min. na 1 rok od 1. srpna 2010. Nájemné je 10.000, poplatky bez elektřiny činí asi 1.700.

I am subletting a studio appartment in a new building located in the city center not far from nám. Míru. The appartment with a nice view is fully equipped - kitchen with electrical stove, fridge with freezer and dish-washer, bathroom with washing machine. There is a big folding bed, wardrobes, desk and a bookcase. The living room is separated from the kitchen by a bar with stools. The building has an elevator and there are two appartments on each floor with a common lockable hallway (room for e.g. bicycles). The appartment is available from 1 August 2010 for a minimum of 1 year. Rent 10,000 CZK, other fees excl. electricity cca 1,700 CZK.

Property Characteristics

Listing ID86716
LayoutStudio
Floor3
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.