Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 34 m² without real estateZbynická, Prague - Radotín

Zbynická, Prague - RadotínPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 2,000


Pronájem velmi pěkného bytu 1kk 30m (JV) v novostavbě v patře s balkonem 4m. Byt je zajímavě řešen do tvaru L, s možností oddělení ložnice.Vybaven kuchyňskou linkou, pračkou,ledničkou stolem se židlemi.Koupelna je s vanou a toaletou.V předsíni vestavěné skříně,botník,zrcadlo.Na podlahách plovací podlaha a dlažba.Perfektní dostupnost do centra ve dne v noci vlakem i busem (Smíchov 10min,Hl.nádraží 15 min).V Radotíně najdete vše pro relax-cyklostezku, beach volejbal,2km trasu pro kolečk.brusle,tenis,sportovní halu, lakros,kino,koně.Také řeku Berounku s posezením v říčních lázních,v létě s koncerty.Nekuřáci!Vzhledem ke stáří bytu bez zvířátek.Byt je k dispozici ihned,případně nejpozději od 15.7.2013.

Vybavení:linka,sporák,lednice, pračka,vestavěné skříně,stůl,židle V ceně poplatků zahrnuto:voda teplá+studená,teplo,popelnice,veškerá správa domu,pojištění bytu.Nezahrnuta el.energie.Vratná kauce 14.000,-(9.000 jeden nájem+5.000 vybavení)

Property Characteristics

Listing ID85692
LayoutSmall studio
Floor2
Užitná plocha34
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.