Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 50 m² bez realitkyPasecké náměstí, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký Region

Pasecké náměstí, Jablonec nad Nisou - Jablonecké Paseky, Liberecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 11,000


Byt je zařízen moderním designovým nábytkem, pohodlnými pohovkami a křesly. Je zde dřevěné podlahy s podlahovým topením a vysoce kvalitní dřevěná okna v místnosti, aby se cítíte příjemný a teplý. Pro zábavu je zde TV se satelitním příjmem stovky českých i zahraničních televizních kanálů a rychlé Wi-Fi připojení k internetu.

Pohodlné anatomické matrace zajistí pevný a klidný spánek.Kuchyně je plně vybavena moderními spotřebiči: sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoří, lednicí a myčkou na nádobí. V koupelně je podlahové vytápění, přímé osvětlení nad umyvadlem, pračkou a sušičkou.

the apartment is furnished with modern designer furniture, comfy sofas and armchairs. There is wood flooring with underfloor heating and high-quality wooden windows in the room to make you feel cosy and warm. For entertainment, there is satellite TV with hundreds of Czech and foreign TV channels and a fast Wi-Fi internet connection.

Comfortable anatomic mattresses will ensure a solid and good night's sleep. The kitchen is fully equipped with modern appliances: a ceramic hob, an oven, a microwave, cooker hood, refrigerator and dishwasher. The bathroom has underfloor heating, direct lighting over the washbasin, a washing machine and tumble dryer.

Property Characteristics

Listing ID84283
Layout2 bedroom
Floor8
Building typeOther
Floor space50
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.