Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateBiskupcova, Prague - Žižkov

Biskupcova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 13,500

+ Service chargesCZK 785
+ Refundable depositCZK 22,000


Jedná se o byt 2+kk orientace na JZ ve 3NP. Přesná adresa je Biskupcova 1863/75, Praha 3. Sestává se z předsíně s vestavěnou skříní, dále obývací pokoj s kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a troubou, lednicí s mrazákem, dalšího samostatného pokoje s pracovním koutem nebo šatnou, koupelna s vanou, podumývadlovou skříní, samostatné wc a komory s přípojkou na pračku a plynovým kotlem. Z bytu je výhled do ulice Na Hlídce. Ohřev teplé vody a vytápění kotel Protherm. Koupelna je prosvětlena luxferovou stěnou.

K dispozici ihned. Elektřina a plyn se převádí přímo na nájemce. K domu náleží i krásná předzahrádka a společná zahrada. Čtyřnozí miláčci nejsou vítáni.

Jedná se o bytový dům se 4NP v klidné lokalitě části Praha – Žižkov. Velmi dobrá dopravní dostupnost, tramvajová zastávka „Strážní“ je ve vzdálenosti cca 1 min od vchodových dveří bytovky, tramvají č. 9 se dostanete za cca 18 min na Václavské náměstí, přičemž přes týden jezdí v intervalu cca 4 min. Bytový dům není vybaven výtahem.

Property Characteristics

Listing ID84064
Layout2+kk
Available from03/03/2020
Floor4
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha42
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.