Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 70 m² without real estateDvořákova, Děčín - Děčín, Ústecký Region

Dvořákova, Děčín - Děčín, Ústecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000


Pronajmeme byt 3+1 ve Dvořákově ulici v Děčíně II o výměře 70 m2 s balkonem v 5. patře sedmipodlažního panelového domu.

V bytě jsou dva menší pokoje a obývák. Koupelna je po úplné rekonstrukci s rohovou vanou, kuchyňská linka na míru, rovněž nadstandardní provedení a nerezový sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou. V celém bytě jsou plastová okna, v kuchyni lino, v koupelně a chodbě dlažba, v pokojích plovoucí podlaha.

K bytu patří sklep a na patře společná sušárna. Žijí zde velmi slušní sousedé a celkově jde o čistý vchod. Dům je vzdálen několik minut od zastávky linek 1, 7 a 21, dále od nemocnice a lesoparku. Ve vzdálenosti několika set metrů je také školka, základní škola a obchod Albert. Parkování přímo před domem.

Byt je volný již od června 2010. Vratná kauce 10 000,- Kč, cena za pronájem 9 000,- Kč měsíčně (včetně služeb a elektřiny). Nekuřáci prioritou. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Zájemci, kontaktujte nás na e-mail: padafi@seznam.cz. Všem se ozveme s detailními informacemi a případně i fotografiemi. Prohlídka bytu je samozřejmostí.

Property Characteristics

Listing ID84001
Layout3+1
Floor6
Floor space70
Fully furnishedPartly
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.