Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 43 m² without real estateBorovanského, Prague - Stodůlky

Borovanského, Prague - StodůlkyPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 2 m²
PriceCZK 5,500,000Save CZK 100,000CZK 5,600,000


Prodej útulného bytu 2+kk v panelovém domě v posledním 8. podlaží. Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí, kdy byla změněna predispozice bytu. Jsou zde snížené stropy, nové elektrické rozvody, nové podlahy, nová plně vybavená kuchyňská linka, v chodbě vestavná šatní skříň. Tato velmi dobře udržovaná nemovitost nabízí plochu 43 m2 a částečnou vybavenost.

Panelový dům bude v následujících letech procházet revitalizací. Aktuálně je hotová střecha.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, obchody, služby, lékaři, mateřská i základní škola a krásná příroda Prokopského údolí. V pěší dostupnosti stanice metra, případně MHD na metro 7 minut. Do centra Prahy se pohodlně dostanete do 30 minut.

Byt je vhodný pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě s výhledem. Budova disponuje výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup do bytu.

K dispozici je také sklep o velikosti 2 m2 pro uložení vašich věcí. V energetické náročnosti budovy má štítek D. Náklady na bydlení pro 2 osoby cca 6 000 Kč. Parkování v okolí domu, bez modrých zón.

Pokud hledáte byt s potenciálem a dobrou dostupností ve městě, tato nemovitost by mohla být právě pro vás. Kontaktujte mě prosím skrze zprávy pro více informací či domluvení prohlídky.

Sale of a cozy 2+kk apartment in a panel building on the top 8th floor. The whole apartment has undergone a complete reconstruction, with a change in the layout of the apartment. There are lowered ceilings, new electrical wiring, new floors, a new fully equipped kitchen. This very well-maintained property offers a surface area of 43 m2 and partial furnishings.

The panel building will undergo revitalization in the coming years. Currently, a new roof has been completed.

In the vicinity, there is all civic amenities, shops, services, doctors, kindergarten and elementary school, and the beautiful nature of Prokop Valley. Within walking distance to the metro station, or 7 minutes by public transport to the metro. You can easily reach the center of Prague within 30 minutes.

The apartment is suitable for those looking for comfortable living in a quiet location with a view. The building has an elevator, providing easy access to the apartment.

There is also a cellar available for storing your belongings, with a size of 2 m2. The energy efficiency label of the building is D. Housing costs for 2 people are approximately 6,000 CZK. Parking around the building, without blue zones.

If you are looking for an apartment with potential and good accessibility in the city, this property could be just for you. Please contact me via messages for more information or to arrange a viewing.

In case of a quick deal, a discount on the price of the apartment may be possible.

Property Characteristics

Listing ID839150
Layout2+kk
Available from01/05/2024
Floor8
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha43
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 4 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportMalá Ohrada
🚶 322 m (4 min)
Post officePraha 519
🚶 274 m (3 min)
ShopAlbert
🚶 280 m (3 min)
BankFio
🚘 1,885 m (6 min)
RestaurantTerasy Restaurant - Pizza To Go
🚶 380 m (5 min)
Pharmacyipc Janského
🚶 315 m (4 min)
SchoolZŠ Janského
🚶 286 m (3 min)
KindergardenMŠ Barvička
🚶 412 m (5 min)
Sports fieldFitnessRelax
🚶 432 m (5 min)
Playground
🚶 94 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.