Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 75 m² without real estateNa Valentince, Prague - Smíchov

Na Valentince, Prague - SmíchovPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 19,800Save CZK 2,200CZK 22,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 19,800


Nabízím unikátní bydlení ve velmi prosperující a oblíbené lokalitě Prahy 5 Smíchov. Byt o celkové užitné ploše 75m2 se nachází jen několik kroků od Smíchovské náplavky, metra Anděla a známého obchodního centra OC Smíchov.

Ulice Na Valentince navíc přímo navazuje na nově vzniklou čtvrť Smíchov city, kde už nyní najdete útulné kavárny, bistra, lékárnu a i banku. Brzy tu budou nové restaurace, supermarkety a parky. Tedy vše, co pro pohodlný život potřebujete. K tomu jen minutu od bytu se nachází tramvajová i autobusová zastávka Na Knížecí.

Atypický byt s nadstandardně vysokým stropem, díky kterému je v bytě vestavné plnohodnotné patro, kde se postaví vysoký dospělý člověk. Horní patro nabízí místo na spánek a odpočinek. V dolní části se naopak budete společensky bavit, a to díky prostornému obývacímu pokoji a kuchyni. Taktéž se zde najdete koupelnu s toaletou.

Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, který se též používá na ohřev vody. Tudíž si zaplatíte jen to, co spotřebujete. Zálohy na služby se platí zálohově ve výši 3000 Kč (pro 2 osoby, 4000 Kč při 4 osobách). Elektřina, plyn se převádí na nájemce.

I offer a unique living space in a very prosperous and popular location in Prague 5 Smíchov. The apartment with a total usable area of 75m2 is located just a few steps from the Smíchov embankment, Anděl metro station, and the well-known shopping center OC Smíchov.

In addition, Na Valentince Street directly connects to the newly emerging Smíchov city district, where you can already find cozy cafes, bistros, a pharmacy, and even a bank. Soon there will be new restaurants, supermarkets, and parks. So everything you need for a comfortable life. Just a minute from the apartment is the Na Knížecí tram and bus stop.

The atypical apartment with exceptionally high ceilings allows for a full-fledged floor to be built in the apartment, where a tall adult can stand. The upper floor offers a place for sleeping and relaxation. In the lower part, you will socialize, thanks to the spacious living room and kitchen. You will also find a bathroom with a toilet here.

The apartment is heated by its own gas boiler, which is also used to heat water. Therefore, you only pay for what you consume. Service charges are paid in advance in the amount of 3000 CZK (for 2 people, 4000 CZK for 4 people). Electricity, gas are transferred to the tenant.

Property Characteristics

Listing ID839081
Layout1 bedroom
Available from01/05/2024
Floor1
EPCC - Úsporná
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Wheelchair accessible
MHD 1 minute on foot
Basement: 2 m²

What you will find nearby

Public transportNa Knížecí
🚶 95 m (1 min)
Post officePraha 55
🚶 640 m (8 min)
ShopLibeřské lahůdky
🚶 293 m (4 min)
Bank
🚶 539 m (6 min)
RestaurantPotrefená husa
🚶 147 m (2 min)
PharmacyBenu
🚶 496 m (6 min)
SchoolZákladní škola Santoška
🚘 1,392 m (4 min)
Kindergarden
🚶 343 m (4 min)
Sports fieldErpet
🚶 608 m (7 min)
PlaygroundAréna
🚶 371 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.