Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 70 m² without real estateSvojetická, Prague - Strašnice

Svojetická, Prague - StrašnicePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Cellar 3 m²
PriceCZK 8,999,000


Nabízím Vám byt v OV, který právě prochází kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v oblíbené lokalitě na Praze 10 - Strašnice v ulici Svojetická s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. V blízkosti je stanice metra A - Strašnická a zastávky tramvaje a autobusu Strašnická, Na Hroudě a Staré Strašnice. Hned u domu je základní škola a v docházkové vzdálenosti se nachází také školky, univerzita, různé obchody a služby a park Gutovka se sportovištěm.

Světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 70m2 se nachází v 2.NP zrekonstruovaného cihlového domu. K bytu náleží sklep o velikosti 3 m2 a k dispozici je společná kočárkárna. K domu dále náleží prostorná a udržovaná zahrada.

Byt je orientován na dvě světové strany, jedna strana je situována na západ, druhá pak na východ.

Byt právě prochází kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové designové podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se bude nacházet obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, který bude vybaven novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje v ceně. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou. V bytě budou k dispozici dva samostatné pokoje, který bude možné využit jako ložnici a dětský pokoj. Dále bude k dispozici moderní koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC s umyvadlem a bidetovou sprchou. Rozšířená chodba a technická místnost budou poskytovat dostatečné úložné prostory.

Vytápění bytu bude zajišťovat centrální dálkové topení.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činní 6.731,- Kč.

Fotografie bytu jsou ilustrativní, avšak výsledná podoba rekonstrukce bude odpovídat standardům na fotografiích.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

I offer you an apartment in OV that is currently undergoing a complete reconstruction. The apartment is located in a popular location in Prague 10 - Strašnice on Svojetická street with excellent transport accessibility and civic amenities. Nearby there is the metro station A - Strašnická and tram and bus stops Strašnická, Na Hroudě, and Staré Strašnice. Right next to the building there is a primary school and within walking distance there are also kindergartens, a university, various shops and services, and Gutovka park with sports facilities.

The bright apartment with a layout of 3+kk and a size of 70m2 is located on the 2nd floor of a reconstructed brick building. The apartment includes a cellar of 3 m2 and there is a common stroller room available. The building also has a spacious and well-kept garden.

The apartment is oriented to two cardinal points, one side is facing west, the other facing east.

The apartment is currently undergoing a complete reconstruction, which includes new designer floors, new tiles, new electrical, water, sewage, and other installations.

The unit will consist of a living room connected to a kitchenette, which will be equipped with a new line and premium appliances from the brand Gorenje included in the price. These appliances are covered by an extended five-year warranty. The apartment will have two separate rooms, which can be used as a bedroom and a children's room. There will also be a modern bathroom with a shower and a separate toilet with a sink and bidet shower. The expanded hallway and technical room will provide sufficient storage space.

The heating of the apartment will be provided by central district heating.

The complete monthly fees to the housing association including the repair fund amount to 6,731 CZK.

The photos of the apartment are illustrative, but the final appearance of the reconstruction will correspond to the standards in the photographs.

For more information and to arrange a personal viewing, do not hesitate to contact me at any time.

Property Characteristics

Listing ID838465
Layout3+kk
Available from26/04/2024
Floor2
Building typeBrick
HeatingCentral
RisksPrověřit »
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 3 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportStaré Strašnice
🚶 132 m (2 min)
Post officePraha 10
🚘 1,644 m (5 min)
ShopMinimarket
🚶 185 m (2 min)
BankKomerční banka
🚶 600 m (7 min)
RestaurantŽebírkov
🚶 183 m (2 min)
PharmacyLékárna Krupská
🚶 236 m (3 min)
SchoolZŠ Gutova
🚶 230 m (3 min)
KindergardenMŠ Nučická
🚶 639 m (8 min)
Sports field
🚶 271 m (3 min)
Playground
🚶 246 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.